Reparatie en garantie

Als u onverhoopt met een defect apparaat komt te zitten kunt u ons bellen of e-mailen om een afspraak voor reparatie te maken. Wij zullen dan zorgen dat er zo snel mogelijk een monteur bij u langs komt.

Als u een storingsbezoek afspreekt, dan berekenen wij u voorrijkosten. Deze kosten bedragen € 39,50 (alleen in het postcodegebied 2900 - 3399). In deze prijs zit begrepen een halfuur onderzoek aan uw apparaat.

Mocht er tijdens het onderzoek een defect geconstateerd worden dan spreken wij daar een vaste reparatieprijs met u over af. Wij geven u ook altijd het juiste advies of repareren zinvol is of dat uw apparaat economisch afgeschreven is en dat u dan beter een nieuw apparaat kan aanschaffen.

Mocht u overwegen het repareren niet te doen, maar besluit u een nieuw apparaat te kopen en bestelt u deze bij ons, dan komen wij u tegemoet in de voorrijkosten.

Garantie

Op alle artikelen is de standaard fabrieksgarantie van toepassing. Voor witgoed en huishoudelijke apparaten is dit 2 jaar en voor LCD televisies 1 jaar.